blog Een kwalitatieve context die niet ingaat tegen het dna van een merk.
08.02.2016

Een kwalitatieve context die niet ingaat tegen het dna van een merk.

Wist je dat 80% van alle Belgische surfers vandaag online video kijkt? De verwachtingen zijn zelfs dat tegen 2019, 72% van al het mobiele internetverkeer uit videocontent zal bestaan*. Met 53% van alle videoconsumptie vormen nieuwssites hierbij het tweede grootste platform. En ook de waardering van video-advertising op nieuwssites ligt liefst 33% hoger dan bij gebruikelijke videosites.Dat verklaart meteen waarom we bij Mediahuis volop de kaart van online video trekken. Niet alleen door het uitbreiden van onze videocontent, maar ook door in te zetten op nieuwe video-advertising formaten die niet alleen innovatief maar ook relevant zijn.

Lees verder

Research Wat betekenen de CIM Internet bereikcijfers voor de Mediahuis Connect nieuwsmerken?
27.01.2016

Wat betekenen de CIM Internet bereikcijfers voor de Mediahuis Connect nieuwsmerken?

Het CIM publiceerde vandaag de Internet bereikcijfers voor december 2015. We zetten de resultaten van onze nieuwsmerken alvast even voor jou op een rijtje.

Lees verder

blog SBS en Mediahuis Connect commercialiseren samen grootste Belgische video-aanbod met maandelijks meer dan 40 miljoen beschikbare views.
20.01.2016

SBS en Mediahuis Connect commercialiseren samen grootste Belgische video-aanbod met maandelijks meer dan 40 miljoen beschikbare views.

Met een totaal vermarktbaar volume van meer dan 40 miljoen video views per maand commercialiseren SBS en Mediahuis Connect voortaan samen het grootste lokale video aanbod van België en dit zowel via de websites van VIER en VIJF als via de websites van De Standaard, Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen.

Lees verder

News Ligatus België verwelkomt gva.be en hbvl.be in zijn netwerk.
11.01.2016

Ligatus België verwelkomt gva.be en hbvl.be in zijn netwerk.

Sinds 1 januari 2016 maken de sites gva.be en hbvl.be van Mediahuis deel uit van Ligatus, het #1 native performance netwerk in België & Europa dat uitsluitend bestaat uit kwalitatieve content sites.

Lees verder

News HEBBES.be groeit fors en gaat eigentijds.
07.01.2016

HEBBES.be groeit fors en gaat eigentijds.

HEBBES.be innoveert! Afgelopen jaar registreerde de immo site van Mediahuis een fors groeiend aantal bezoekers. Een stijging van maar liefst 31% ! Die groei willen we graag beantwoorden door de surfers een nog optimalere bezoekervaring te bieden. De nieuwe aantrekkelijke vormgeving maakt de site extra overzichtelijk voor de surfer. Daarnaast wordt ook extra aandacht geschonken aan de beleving via mobiel en tablet gebruik, wat onmisbaar is geworden bij het zoeken van een (t)huis.

Lees verder

News Lees de digitale krant van Het Nieuwsblad nu ook op je smartphone.
06.01.2016

Lees de digitale krant van Het Nieuwsblad nu ook op je smartphone.

Elke dag brengt de redactie van Het Nieuwsblad met veel zorg een digitale tabletkrant. Vanaf 6 januari kunnen abonnees deze digitale versie ook op hun mobiele telefoon consulteren. Ontdek welke leuke extra's de digitale krant biedt aan onze lezers.

Lees verder

Pagina's

    Recente tweets

Onze Newsbrands