News De Standaard Magazine Luxe XL schittert opnieuw bij De Standaard.
13.10.2015

De Standaard Magazine Luxe XL schittert opnieuw bij De Standaard.

Afgelopen weekend verscheen voor de derde keer De Standaard Magazine Luxe XL. Met hetzelfde glossy karakter als de vorige edities werd ook deze keer een weelde van ondenkbare luxe naar de lezer gebracht.

Lees verder

News De toekomst van nieuwsmerken
07.10.2015

De toekomst van nieuwsmerken

Wat is de toekomst van nieuwsmerken? Onder moderatie van Jens Mortier gingen hoofdredacteuren Karel Verhoeven van De Standaard en Peter Vandermeersch van NRC Handelsblad in debat over de omschakeling van papier naar digitaal, over social media en over het belang van de journalist.

Lees verder

News De waarde van creativiteit
07.10.2015

De waarde van creativiteit

Auteur en wereldautoriteit op het gebied van marketing effectiveness Peter Field gaf voor het Mediaseminar van Mediahuis Connect een presentatie over de waarde van creativiteit bij de opbouw van merkbekendheid.

Lees verder

News Transform or die
07.10.2015

Transform or die

Om in de toekomst levensvatbaar te blijven, moeten bedrijven vandaag de verandering omarmen. Wie te lang wacht, zal uiteindelijk geen aansluiting bij de markt meer vinden. Die boodschap bracht Herman Toch tijdens het Mediaseminarie van Mediahuis Connect.

Lees verder

Event Mediaseminarie Amsterdam 2015
07.10.2015

Mediaseminarie Amsterdam 2015

Als partner van de advertentiemarkt, nodigde Mediahuis Connect recent een 30-tal marketingexperten uit voor de eerste editie van het Mediaseminarie in Amsterdam.

Lees verder

News Mediahuis Connect websites blijven hun positie versterken.
05.10.2015

Mediahuis Connect websites blijven hun positie versterken.

De CIM Internet bereikcijfers voor augustus 2015 tonen aan dat de Mediahuis Connect sites hun positie blijven versterken. Mediahuis Connect blijft de grootste internetregie met dagelijks gemiddeld 1.138.272 bezoekers.

Lees verder

Pagina's

    Recente tweets

Onze Newsbrands