blog Programmatic bij Mediahuis: Mens versus Robot?
18.05.2016

Programmatic bij Mediahuis: Mens versus Robot?

Programmatic buying is één van de belangrijkste groeimarkten binnen advertising, maar wordt niet altijd door iedereen naar waarde geschat. Bij Mediahuis Connect geloven we dat programmatic pas rendeert als de juiste mensen achter de knoppen zitten. Charlotte van Coevorden, Business Development Manager Digital, vertelt erover.

Lees verder

blog 6 tools om het niveau van jouw videocampagne op te tillen
18.05.2016

6 tools om het niveau van jouw videocampagne op te tillen

Mediahuis Connect zet in op sterke video-advertising formaten, waarbij innovatie en relevantie hand in hand gaan. Naast impactvolle vaste formaten zoals pre- en post-roll of in-content banners, creëert onze interne videoredactie ook videocontent, exclusief voor onze nieuwssites en de sites van Vier.be en Vijf.be én helemaal op maat van de adverteerder. Ontdek onze 6 tools die het niveau van jouw videocampagne optillen.

Lees verder

News Voor deze collega’s heeft programmatic geen geheimen meer. Maak kennis met onze programmatic experts.
17.05.2016

Voor deze collega’s heeft programmatic geen geheimen meer. Maak kennis met onze programmatic experts.

Programmatic buying is een van de belangrijkste groeimarkten binnen advertising. Met de oprichting van onze nieuwe afdeling ‘Digital & Product Development’ kunnen we nog sterker inspelen op de vragen uit de markt. Binnen deze nieuwe afdeling staat een dedicated team van 3 programmatic experts klaar om op al jouw vragen te antwoorden. Ik stel ze graag aan jou voor.

Lees verder

blog OPPA brengt zichtbaarheid van online advertenties in kaart
11.05.2016

OPPA brengt zichtbaarheid van online advertenties in kaart

Lees verder

blog De Standaard bewandelt als eerste Vlaamse krant de wereld van Virtual Reality.
18.04.2016

De Standaard bewandelt als eerste Vlaamse krant de wereld van Virtual Reality.

Dag na dag neemt De Standaard haar lezers mee in actuele verhalen op een kwalitatieve manier, en met een oog voor innovatie. Vanuit deze visie doet de krant op 23 april haar intrede in virtual reality. Met de app dS360 komen nieuwsverhalen voortaan letterlijk tot leven.

Lees verder

blog SEAT laat de consument aan het woord.
18.04.2016

SEAT laat de consument aan het woord.

Mediahuis Connect lanceerde samen met de videocel van Mediahuis een innovatief videoconcept volledig op maat van SEAT en haar Leon 5d-uitvoering. Conform de look & feel en de strategie van SEAT werd de focus op de consument gelegd en een videocontent gecreëerd die informerend, inspirerend en activerend is.

Lees verder

Pagina's

    Recente tweets

Onze Newsbrands