Adpoint

Vanaf de 2de helft van november 2018 hanteren wij Adpoint, een nieuwe tool die de aanlevering van advertenties en de interne advertentieopmaak en -opvolging faciliteert. Zo zorgt de tool voor nieuwe mogelijkheden in de aanlevering van kant-en-klare advertenties en materiaal, waardoor voortaan ook het goedkeuren van advertenties veel makkelijker en efficiënter verloopt. We lichten graag de nieuwe werkwijze toe:

1. Het aanleveren van kant-en-klare advertenties:

  • ​Kant-en-klare advertenties kunnen in pdf-vorm rechtstreeks opgeladen worden in een webpagina. Je krijgt toegang tot deze webpagina via een hyperlink die wij je, na het plaatsen van een order, per e-mail bezorgen.
  • De advertenties worden gecontroleerd op formaat, resolutie en fonts en je krijgt meteen duidelijke feedback.

Download hier de handleiding voor het aanleveren van kant-en-klare advertenties of bekijk hier een demonstratievideo.

2. Het aanleveren van materiaal voor advertenties die Mediahuis opmaakt:

  • Advertentiemateriaal zoals logo’s en foto’s kunnen rechtstreeks opgeladen worden in een webpagina. Je krijgt toegang tot deze webpagina via een hyperlink die wij je, na het plaatsen van een order, per e-mail bezorgen. 

Download hier de handleiding voor het aanleveren van materiaal voor nog op te maken advertenties of bekijk hier een demonstratievideo.

3. Het goedkeuren van proefadvertenties:

  • Als je hebt aangegeven om een proefadvertentie te ontvangen, ontvang je een e-mail waarin je naar een webpagina met jouw proefdruk wordt doorverwezen. Op deze webpagina kan je enerzijds de advertentie goedkeuren en anderzijds correcties aanbrengen. Dit laatste gebeurt aan de hand van een handige annotatietool. 

Download hier de handleiding voor het goedkeuren van advertenties of bekijk hier een demonstratievideo.

Alle communicatie is geautomatiseerd en zal via het e-mailadres no-replyAdPoint[at]mediahuis.be in jouw mailbox terechtkomen. Om verwarring te vermijden, raden we jou aan om dit e-mailadres aan jouw adressenlijst van contacten toe te voegen. De bovenstaande handleidingen kunnen steeds geraadpleegd worden via www.mediahuisconnect.be/nl/technisch.
 

Nog vragen of wat hulp nodig? Contacteer dan jouw vast aanspreekpunt bij Mediahuis Connect.

TIP: Adpoint werkt het best wanneer je gebruik maakt van de meest recente versie van Chrome, Edge, Firefox of Safari. Surf je met Internet Explorer als browser, dan kan je mogelijks problemen ondervinden.