Specials rond wonen en outdoor-/indoorbeleving

In het voorjaar staan onze magazinespecials in het teken van wonen en al wat te maken heeft met outdoor- en indoorbeleving. 
De recentste woontrends voor je interieur, de allerlaatste hebbedingen om van je tuin een echte  leefplek te maken, trendy decoratietips, ...  Al deze info en meer staat centraal in onze themaspecials over woon en outdoor-/indoorbeleving.

De lente maakt zich klaar en doet schuchtere pogingen om koning winter te verjagen. Dat merken we o.m. aan de vogels die leuke deuntjes fluiten en stilaan aan hun nestjes beginnen. Hier en daar verschijnen ook al de eerste krokussen en die eerste zonnestralen doen voor iedereen wonderen. Want laat ons eerlijk zijn, we voelen allemaal maar wat graag die lentekriebels opborrelen en daarbij hoort ook ons ‘nestje’ lente- en zomerklaar maken en de muffe winter buiten jagen.


Die periode waarin we met z’n allen hunkeren naar dat heerlijke lentegevoel en fijne heerlijke lentemomenten, dat is het ideale moment om jouw zaak te promoten in onze magazinespecials met thema’s als: wonen en outdoor/indoor.Communiceer via onze magazines met jouw potentiële klanten  net op die momenten dat ze zeer ontvankelijk zijn voor informatie rond hun interieur, tuin, woning en alles wat met outdoor te maken heeft. Zo bereik je een geïnteresseerd en kwaliteitsvol publiek!

Hieronder een overzicht van onze magazinespecials met daarin extra redactionele aandacht voor wonen, interieur en outdoor items. Het volledige overzicht van al onze themaspecials vind je HIER.

 • WONEN
  • 30 maart: Sjiek en CittA
  • 6 april: Sjiek
  • 20 april: DS Magazine
    
 • OUTDOOR en INDOOR
  • 6 april: DS Magazine XL
  • 27 april: Het Nieuwsblad magazine
    

  Contacteer je accountmanager voor advies of een voorstel op maat. Klik HIER voor de contactgegevens.