Adverteren in Gazet van Antwerpen

Gazet van Antwerpen is de grootste krant van de provincie; authentiek, betrouwbaar en verbonden met haar lezers. Door zijn unieke regionale aanpak bereikt Gazet van Antwerpen 1 op 2 krantenlezers in het economische hart van Vlaanderen.

Kranten

De grootste krant van de provincie. Het kloppende hart van Antwerpen. Verankerd in de regio, verbonden met haar lezers, authentiek van karakter en betrouwbaar als informatiebron. De krant heeft naast een papieren, ook een sterke digitale versie via een tabletapp.

In hart en nieren Antwerps, dynamisch, toegankelijk en vlot. Gazet van Antwerpen zet meer dan ooit sterk in op regio’s met katernen voor Stad & Rand, Kempen en Mechelen/Waas.

Immo - Auto - Travel - Varia.
In Gazet van Antwerpen vind je dagelijks het grootste aanbod van Antwerpen.Op zaterdag in De Markt, het wekelijks consumenten-magazine van Gazet van Antwerpen. De rubriekadvertenties sluiten telkens mooi aan bij de redactionele thema’s. De overzichtelijke paginaopmaak doet jouw advertentie bij onze lezers goed opvallen.

Ook in Gazet van Antwerpen zijn de familie- en overlijdensberichten een van de meest gelezen pagina's in de krant.


Magazines

Een eigentijds en fris weekendmagazine voor wie weg is van de stad. CittA belicht het A-typische Antwerpen met straffe reportages, exclusieve interviews en eigenkijkse artikelen. 

Het wekelijkse consumentenmagazine bij uitstek voor de Antwerpenaar, boordevol ontspannende, smaakvolle en eigentijdse onderwerpen, waaronder culinair, mode, kids, multimedia, wonen & tuin en reizen. Ook immo en auto & moto komen aan bod.


Digitaal

GvA.be is de ideale versterker van Gazet van Antwerpen. Een nieuwssite die regionaal, nationaal en internationaal nieuws biedt — snel en op maat, maar altijd op-en-top Antwerps. Daarmee is het de perfecte aanvulling voor het lezerspubliek in de Antwerpse metropool.