Adverteren in Het Nieuwsblad

Het Nieuwsblad is een krant voor jong en oud. De lezer krijgt nieuws uit binnen- en buitenland, economie en cultuur, met extra aandacht voor streek- en sportnieuws. Met de uitgebreide regionale edities en de stadskrant De Gentenaar mikt de krant op de leefwereld van de lezer.

Kranten

Dagelijks vindt 1 op de 5 Vlamingen zijn of haar weg naar Het Nieuwsblad. De krant is een volledige bron voor nieuws uit binnen- en buitenland, met extra aandacht voor sport en regionaal nieuws. De uitgelezen krant voor een breed lezerspubliek. De krant heeft naast een papieren, ook een sterke digitale versie via een tabletapp.
 

Het Nieuwsblad schenkt extra aandacht aan streek- en sportnieuws. De uitgebreide regionale edities en de stadskrant De Gentenaar voelen op elk ogenblik de polsslag van buurt, gemeente en stad.

Immo - Auto - Travel - Varia.
In Het Nieuwsblad vind je dagelijks het grootste aanbod van Vlaanderen.Op zaterdag in Check!, het wekelijks consumenten-magazine van Het Nieuwsblad. De rubriekadvertenties sluiten telkens mooi aan bij de redactionele thema’s. De overzichtelijke paginaopmaak doet jouw advertentie bij onze lezers goed opvallen.

Familieberichten in Het Nieuwsblad. Met een familiebericht in de krant wordt niemand vergeten, het is een laatste eerbetoon aan wie je liefhad. Onze krantentitels hebben een groot bereik in Vlaanderen en een lezerspubliek dat deze informatie enorm waardeert. De familieberichten behoren tot de meest gelezen pagina’s in onze kranten.

Magazines

Een glossy lifestylemagazine vol mode, beauty, gezondheid, relaties en opvoeding. Het Nieuwsblad Magazine is positief, levendig en actief. Het inspireert niet alleen actieve vrouwen, maar ook hun partners en kinderen.

Check! is een fris en modern consumentenmagazine met vlotte artikels over koken, wonen, tuinieren en rijden. Maar ook over kinderen, cultuur en reizen. Deze weekendbijlage zit boordevol tips & tricks voor het hele gezin.

Digitaal

Nieuwsblad.be is een interactieve nieuwssite die actueel nieuws brengt, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7, van nationaal tot gemeentelijk niveau. Het lifestylekanaal She en het sportkanaal Sportwereld berichten uitgebreid en live over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld over de voetbalwedstrijden in de Jupiler Pro league.